Wervingsactie? Dinsdagochtend om 10 uur

Dat blijkt uit analyse van 28.415 aanmeldingen via de inschrijfformulieren van Abonnementenland.

De piek ligt met 7,8% rond 10 uur ’s ochtends en vlakt na verloop van tijd af. Vervolgens ligt er nog een piek rond 7 uur ’s avonds.

verkoopmomentuur

Dinsdag blijkt daarnaast met 16,2 de populairste dag te zijn. Het verschil tussen de werkdagen blijkt met een verschil van maximaal 1,7% echter miniem. Zaterdag lijkt daarentegen met 11% van de aanmeldingen een minder succesvolle dag voor een wervingsactie.

verkoopmomentdag

Wervingsactie? Dinsdagochtend om 10 uur (Deel 2)

In navolging van het onderzoek van afgelopen september (link) zijn alle aanmeldingen die via de inschrijfformulieren van Abonnementenland zijn verder geanalyseerd.

In dit vervolg is een splitsing gemaakt naar vakbladen en publieksbladen.

Resultaten:

Zowel publieksbladen als vakbladen laten ongeveer dezelfde ontwikkeling zien van het aantal aanmeldingen per uur van de dag. Het piekmoment onder vakbladen ligt echter pas tussen 12 en 1 uur met 9,5% van de aanmeldingen.

grafiek2

In tegenstelling tot de gemiddelde resultaten uit het eerdere onderzoek is dinsdag niet de dag met de meeste aanmeldingen op publieksbladen. Hoewel dit slechts 0,7% scheelt blijkt de woensdag, met 15,5% van de aanmeldingen beter te scoren.

Kijken we naar vakbladen dan blijkt de dinsdag juist nog beter te scoren met 21,3 % van de aanmeldingen.

grafiek1

Wijziging retourproces Sandd

Per heden vindt er een belangrijke wijziging plaats in de afhandeling van de retouren via Sandd. Vanaf die datum draagt Sandd namelijk zorg voor de volledige afhandeling van het retourenproces.

Wat verandert er?

De retouren die door de geadresseerden in de oranje brievenbussen van PostNL worden geretourneerd, worden met ingang van 1 januari 2015 door Sandd retour gestuurd. Dit houdt in dat het gebruik van een postbus als retouradres bij verzending via Sandd niet meer mogelijk is.

Wat betekent dit voor u?

Verstuurt u uw tijdschriften via Abonnementenland, of leveren wij de adresdragers aan, dan hoeft u niets te doen. Wij zullen het retouradres aanpassen. Verstuurt u uw tijdschriften via een andere partij, dan adviseren wij contact met hen op te nemen. Het retouradres dat in het vervolg gehanteerd kan worden is:

De Trompet 1739
1967 DB HEEMSKERK

Voor tijdschriften die via PostNL of een andere distributeur verstuurd worden, verandert er niets.
Indien u vragen heeft over deze veranderingen of de verzending van uw tijdschrift, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen door deze mail te beantwoorden.
Meer over Sealen en Verzenden via Abonnementenland vindt u hier

Klantenservice via WhatsApp

Met ingang van vandaag is het mogelijk voor abonnees om de klantenservice van Abonnementenland te bereiken via WhatsApp. Via deze populaire manier van communiceren willen wij het voor (potentiële) abonnees nog eenvoudiger maken om vragen te stellen over hun abonnement, wijzigingen door te voeren, en natuurlijk abonnementen te laten afsluiten!

Explosieve stijging formulieren Abonnementenland

Over de periode augustus 2013 tot en met september 2014 is het gebruik van de inschrijfformulieren van Abonnementenland met 850% toegenomen. Dankzij deze formulieren is het voor klanten van Abonnementenland mogelijk automatisch aanmeldingen en abonnementsmutaties te verwerken en dit ook per email te bevestigen aan de (nieuwe) abonnee.

Het percentage verwerkte aanmeldingen en mutaties is met ruim 820% toegenomen.

form