Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een nieuwe versie van onze abonnementensoftware THOR. Dag in dag uit wordt hier aan doorontwikkeld en de huidige update is zo groot dat wij nu wel durven te spreken van een compleet vernieuwde versie.

Een greep uit de nieuwe functionaliteiten zijn opgenomen:

Daarnaast is onze abonnementensoftware gekoppeld met verschillende abonnementenwervingspagina’s waardoor geworven abonnees eenvoudig automatisch kunnen worden verwerkt.

Onze software is gecertificeerd: Webshop keurmerk, Thuiswinkel waarborg, Privacy waarborg, DDMA, ISAE 3402, Incasso Keurmerk, ISO 27001, ISO 9001-2015 en is er rekening gehouden met de toekomstige ontwikkelingen op het gebied van beveiliging en abonnementenwerving.

Abonnementenbeheer

Verder in abonnementenbeheer & -marketing

 

Met een brede range aan beheer- en marketingfaciliteiten behoort Abonnementenland al jaren tot de best geoutilleerde dienstverleners op zijn gebied. Abonnementenland heeft zijn management- en beheerdiensten toegespitst op de vragen en behoeften in de uitgeefbranche. Ook verenigingen vinden hun weg naar Abonnementenland.

Het is onze ambitie om onze relaties vandaag al te kunnen bieden waaraan zij morgen behoefte hebben. Daarom bieden wij u méér dan alleen zekerheid, efficiency en gemak. We leveren óók de creativiteit en innovaties die u kunnen ondersteunen bij het realiseren van úw ambities.

Een partner voor abonnementenbeheer die mijn taal spreekt?

Bestaat die dan? Stel: u bent uitgever van een serie mooie tijdschriften. In print of digitaal. En u hebt er genoeg van dat uw abonnementenbeheer maar “zozo” wordt uitgevoerd. Bijvoorbeeld omdat u er eigenlijk de mensen en middelen niet voor hebt. Of omdat outsourcing u niet kon bieden wat u ervan verwachtte. Vaak vanwege bestaande contacten met een drukker of distributeur die uw abonnementenadministratie “er wel even bij kon doen”. No offence, maar zo gaat het vaak. Dan leest u hier dat het ook anders kan. En de bijna 300 opdrachtgevers in ons klantenbestand met hun meer dan 600 uitgeefproducten beamen dat graag.

Onze troef omvat slechts één begrip: professionaliteit. Abonnementenland concentreert zich al jaren volledig op het opzetten, het beheer en het management van abonnementenbestanden. De diensten en producten die wij aanbieden zijn daarom altijd gerelateerd aan uw behoeften op dit gebied.

Bovendien is onze manier van werken gevormd en gescherpt in de uitgeverijwereld zelf. U hebt dus een deskundige en betrokken gesprekspartner aan uw zijde die uw belangen en wensen kent en onderkent. Kortom: een partner die uw taal spreekt! Als dat u aanspreekt, is een afspraak vanzelfsprekend snel gemaakt.Abonnementenbeheer

Abonnementenland is enige bedrijf van enige omvang dat abonnementenbeheer als core business heeft. Abonnementenland is onafhankelijk en is op geen enkele wijze gelieerd aan een uitgeverij, een drukkerij of een verzendhuis dat andere activiteiten als core business heeft.

In het kort biedt Abonnementenland: