Een hele aardige mevrouw, die me alles goed heeft uitgelegd. Ook de voor- en nadelen van tussentijds opzeggen. Deze mevrouw weet heel goed waar ze het over heeft en legt het op een rustige en prettige manier uit.

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Ik ben ervan overtuigd dat het zeker niet aan jullie ligt dat ik mijn exemplaar van januari niet ontvangen heb en dat dit in de post verdwenen is. Bedankt om het abonnement met 1 exemplaar te verlengen.

Beste, reuze bedankt!
Helemaal top, kan ik minimaal 2 jaar genieten van jullie magazine. Ik lees hem altijd met veel plezier. Bedankt voor de service!

Bedankt voor u reactie. Mijn moeder heeft inderdaad de weekend ontvangen. Ze is 90 jaar en kijkt elke week uit naar het blad en ik vind het dan zo sneu als hij er niet is. Maar bedankt voor de goede service.

Beste, Bij deze;

Niets vernomen op mijn schriftelijk toegezonden opzegging. Uiteindelijk een nieuwe factuur ontvangen en na contact met een medewerker van Abonnementenland heeft zij keurig mijn zoekgeraakte opzegging verwerkt en de factuur kan ik als niet verzonden beschouwen. Keurig geregeld!

Vandaag de motoplus 3 geleverd gekregen volgens de normale levering.
Dank jullie wel voor de uitgezette acties en het opvolgen.

De nieuwe MotoPlus is vanmorgen mooi op tijd op de mat geland!
Mijn weekend is gered.😊
Hartelijk dank nog voor de goede service!

Bedankt voor onderstaande reactie en de voorgestelde oplossing. Fijn dat het zo kan worden opgelost! Nogmaals bedankt en een fijne dag gewenst.

Geachte, Prima zoals jij dat hebt verandert.
Bij deze wil ik je complimenteren met deze zeer klantvriendelijke oplossing.

Tevens begrijpelijk dat we 1 minder van de weekend krijgen.
Bij deze super bedankt voor de snelle reactie.