Beste,
Ik zag vanmiddag dat er 6 maal € 13.90 was bij geschreven op mijn giro.
Daar werd ik stil van en blij verrast. Wat GEWELDIG dat één en ander ZO SNEL is geregeld.

Voor ALLE moeite die je voor mij hebt gedaan wilde ik je ook namens mijn vrouw ZEER Hartelijk bedanken.

Ik ben uitermate tevreden over de wijze waarop is gereageerd op een vraag. ik heb niet alleen een snel, maar vooral duidelijk antwoord gekregen.

Heel erg bedankt voor de snelle en positieve e-mail.
Ik laat het weten zodra het eerstvolgende nummer goed aangekomen is!
Nogmaals heel erg bedankt,

Wat fijn dat jullie ons kunnen helpen op deze manier, hartelijk bedankt voor de goede service! Ik ga het goede nieuws gelijk doorgeven.

mw. aan de telefoon was helder en duidelijk en zeer vriendelijk. Topper, zelden zulke telefonische medewerkers gesproken.

Mag ik jullie een groot compliment geven.
Ik heb het blad nooit ontvangen. De beschadiging zal dus al in een eerder traject van verzending tot bezorging hebben plaatsgevonden.

Meer dan uitstekend hoe jullie zelf pro-actief contact zoeken met jullie klant en hoe snel er gehandeld wordt. Grote, grote klasse. Chapeau! TOP!

Een hele aardige mevrouw, die me alles goed heeft uitgelegd. Ook de voor- en nadelen van tussentijds opzeggen. Deze mevrouw weet heel goed waar ze het over heeft en legt het op een rustige en prettige manier uit.

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Ik ben ervan overtuigd dat het zeker niet aan jullie ligt dat ik mijn exemplaar van januari niet ontvangen heb en dat dit in de post verdwenen is. Bedankt om het abonnement met 1 exemplaar te verlengen.

Beste, reuze bedankt!
Helemaal top, kan ik minimaal 2 jaar genieten van jullie magazine. Ik lees hem altijd met veel plezier. Bedankt voor de service!

Bedankt voor u reactie. Mijn moeder heeft inderdaad de weekend ontvangen. Ze is 90 jaar en kijkt elke week uit naar het blad en ik vind het dan zo sneu als hij er niet is. Maar bedankt voor de goede service.

Beste, Bij deze;

Niets vernomen op mijn schriftelijk toegezonden opzegging. Uiteindelijk een nieuwe factuur ontvangen en na contact met een medewerker van Abonnementenland heeft zij keurig mijn zoekgeraakte opzegging verwerkt en de factuur kan ik als niet verzonden beschouwen. Keurig geregeld!

Vandaag de motoplus 3 geleverd gekregen volgens de normale levering.
Dank jullie wel voor de uitgezette acties en het opvolgen.

De nieuwe MotoPlus is vanmorgen mooi op tijd op de mat geland!
Mijn weekend is gered.😊
Hartelijk dank nog voor de goede service!