Medewerker Telemarketing (20-32 uur per week)

ABONNEMENTENLAND is een facilitair bedrijf gericht op uitgeverijen. Abonnementenland onderhoudt en beheert abonneebestanden van meer dan 500 week- en maandbladen, ontwikkelt homeshop toepassingen voor deze opdrachtgevers en verzorgt de verzending van gedrukte en digitale tijdschriften, boeken en andere webshop bestellingen.
Daarnaast houdt Abonnementenland zich bezig met de begeleiding en uitvoering van marketing- en mediaprojecten in het oplagetraject van zowel vak- als publiekstijdschriften. De ca. 65 medewerkers van Abonnementenland zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van:

Medewerker Telemarketing
(20-32 uur per week)


Wat verwachten wij van jou?

Jij bent een gedreven, ambitieuze en gemotiveerde professional op minimaal MBO niveau en hebt basiskennis van de financiële administratie. Je bent creatief en een doorzetter, commercieel ingesteld, klantvriendelijk en resultaatgericht. Je hebt een goede beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift en je spreekt Engels.
Je belt met zowel oude als nieuwe abonnees met als doel het werven van een abonnementen. Je signaleert kansen en reageert hier proactief op. Alle activiteiten betreffende de abonnees voer je in ons systeem.

Wat bieden wij jou?
Werken bij Abonnementenland biedt je veel vrijheid. In de juiste sfeer wordt er hard gewerkt voor onze klanten. Abonnementenland houdt van daadkracht, een proactieve werkhouding, betrokkenheid en vooral van doorzetters!

Vind jij het leuk om projectmatig en met veel verschillende mensen samen te werken? Wil jij jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen en voldoe jij aan de bovenstaande criteria? Dan ben jij mogelijk de collega die wij zoeken!

Is je belangstelling gewekt?
E-mail je sollicitatie – met CV – naar Abonnementenland
t.a.v. Flory Huisman
De Trompet 1757, 1967 DB HEEMSKERK
E-mail: flory@bondis.nl – Tel: 0251 76 01 89

Meer info?
http://www.abonnementenbeheer.nl/vacatures/